L'Olleria manté el pols en la seua lluita per la plaça de promoció.

Font: Portaldelolleria.es


U.E. Vall Dels Alcalans 0-2 l’Olleria CF
L’Olleria CF aconsegueix tres importants punts davant la UE Vall dels Alcalans, que li permeten mantenir el pols amb Almussafes CF en la lluita per la segona plaça.
La trobada celebrat al Camp Poliesportiu de Montserrat aquest diumenge, va ser intens i amb moltes interrupcions. Els visitants van buscar constamente portal local per avançar-se, finalment entre ocasions de qualitat col·lectiva i una jugada de tècnica individual van donar altres tres valuosos punts que li permeten als ollerians, alimentar les seves aspiracions amb vista al final de lliga. Jonathan Colomer en el 45 ‘en perfecta definició i Carles Sanz al 72′ en una jugada espectacular després de regatejar a set rivals des del centre del camp certificaven la victòria olleriana
L’equip entrenat per Salvador Estruch torna a fer els “deures” a sis jornades del final de lliga i es beneficia d’una jornada “rodona” on tots els rivals immersos en la lluita per l’ascens (excepte Almussafes) perden dos punts. Els ollerians ascendeixen a la tercera plaça i assetgen a un immutable Almussafes que ocupa la plaça de promoció i que ja divisa el líder a només 8 punts. Lider que encara haurà de visitar al segon i tercer classificat.
La propera jornada la Solana rep a Catarroja CF, equip situat en el lloc 11 a dos punts del descens. A hores d’ara de la lliga i amb el que s’estan jugant els ollerians, és una trobada de màxima atenció per no cometre cap error que pugui danyar l’efecte ascendent de les últimes jornades. Un cop més cal apel·lar a l’afició perquè acudeixi a “empènyer” al seu equip en la recerca d’altres tres punts que permetin seguir somiant.

Comentaris