Gabriela Álvarez i Marc Vidal elegits Reina i Fester Major de les festes de l'Olleria

Font:Portal de l'Olleria

L’Olleria vivia divendres passat un dels primers passos de les festes “Patronals i de Moros i Cristians” 2018. Elecció de Reina i Fester Major Infantil, Corts d’Honor, i presentació dels principals càrrecs festers per al 2018. Així com la presentació del cartell anunciador de les Festes.
L’honor de representar com a Reina a l’Olleria fins l’any que va correspondre a Gabriela Álvarez Evangelista i per primera vegada estarà acompanyat per un Fester Major Infantil, honor que ha recaigut en Marc Vidal Oviedo. El nombre de festers ronda els 60 components.
La Capitania Cristiana a càrrec de la filà Valencians, serà representada per Carles Canet Ferrero com Capità, i Jose Boluda Vicent com a ambaixador. Per part Mora seran Jorge Navarro Soler i Herminio Such Borrás, com a Capità i ambaixador respectivament en representació de la filà Corda Curta.
Pel que fa al concurs de cartells de festes, que complia la seua XXXIII edició, va resultar guanyador del primer premi, el murcià Ruben Lucas García, el primer premi local va correspondre a Manuel Ceferino González Cespón.


Comentaris