Bocairent aprova un pressupost de quasi tres milions per 2018

FONT:Levante-EMV

Bocairent va aprovar dijous passat el pressupost municipal per a 2018, uns comptes que ascendeixen a 2,9 milions d'euros i que van comptar amb el vot a favor de l'equip de govern del PSPV, l'abstenció de Compromís i l'oposició del PP.

El pressupost ascendeix als 2.943.240 euros, fet que suposa un increment del 10,35% respecte a l'exercici anterior, fonamentalment per les ajudes de la Diputació de València. No s'incrementa cap taxa ni impost, i es rebaixa un 30% el rebut per a la recollida d'escombraries o la bonificació de l'import de circulació en el cas dels vehicles híbrids (50%) i elèctrics (75%).

La relació de despeses ofereix en aquest exercici «més marge per destinar-lo als serveis al veïnat i les inversions necessàries per al nostre poble», segons el portaveu socialista, Xavier Molina, gràcies a l'increment d'ingressos i a la baixada del deute aconseguida l'any passat de manera que l'amortització de préstecs minva un 15,75%, mentre que el pagament d'interessos baixa un 46,88%. Els pressupostos prioritzen la rehabilitació d'immobles al Barri Medieval, l'augment de l'àrea sociosanitari "la subvenció al Centre de Dia creix fins als 14.000 euros o una nova aportació al taller ocupacional", i una aposta pel teixit cívic i associatiu.

Comentaris